Volver al sitio

3 sistemes de cloració salina pel bon manteniment de piscines

16 de abril de 2020

Qualsevol dels sistemes de cloració salina que ofereix el mercat són una excel·lent opció a l'hora de mantenir la teva piscina en condicions òptimes, tot respectant el medi ambient. Per piscines familiars, públiques o de grans dimensions, tria la teva opció.

Actualment són moltes les famílies, els empresaris o els municipis que instal·len un d'aquests sistemes de cloració salina. Els avantatges són evidents: mantenir l'aigua de la piscina perfectament neta i depurada, respectar el medi ambient i, al mateix temps, reduir la despesa en productes químics. A continuació et donem detalls sobre tres opcions interessants.

Electròlisi Low Salt, per piscines públiques

Els sistemes de baixa salinitat Low Salt són idonis per equipaments municipals, piscines amb spa, hotels, etc. El manteniment d'instal·lacions públiques amb un dels sistemes de cloració salina d'alt rendiment permet el tractament i la neteja de la piscina amb un índex de salinitat de l'aigua realment baix (dos grams per cada litre). És, doncs, la tria perfecta per proporcionar un bany confortable i beneficiós en balnearis i centres termolúdics.

Si gestiones un centre d'aquestes característiques, has de saber que l'estalvi en despesa de productes químics pot arribar a ser molt important.

Els seus elèctrodes de qualitat EX/LS arriben fins a les quinze mil hores de vida útil, i pràcticament tots els models disposen de control automatitzat del pH i accessoris que monitoritzen tots els paràmetres. Són sistemes amb una capacitat de producció de clor molt elevada, que poden proporcionar fins a 300 grams per hora d'aquest desinfectant.

Ofereixen també eficients aplicacions per mòbil, PC o tauleta; això facilita el control de manteniment i els eventuals canvis de paràmetres, comportant novament un estalvi.

EcoSaltTM, tecnologia australiana de fàcil instal·lació

Creat per la marca australiana Davey Water Products, EcoSaltTM és un dels equips més venuts. Són experts en depuradores i bombes de filtratge des de fa dècades, i per això té una excel·lent relació qualitat-preu. És un model força adequat per a piscines familiars i no gaire grans, i amb la caseta de depuració de l'aigua soterrada.

És un dels sistemes  més pràctics i fàcils d'instal·lar. Disposa de neteja automàtica de les cèl·lules d'electròlisi per polaritat inversa. La seva funcionalitat pot anar variant segons la potència que es triï, donat que és un equip conegut. El seu funcionament és senzill i està molt optimitzat. Permet la incorporació del controlador automàtic del pH.

Sistemes de cloració i ionització Cu/Ag

Els cloradors salins Bionet no només ofereixen un avançat procés d’obtenció del clor mitjançant l’electròlisi salina. Incorporen, a més, un sistema de floculació per garantir l’eliminació de qualsevol tipus de residu químic i algues mitjançant un equip de ionització coure-plata (Cu/Ag).

En les piscines on s'instal·len aquests moderns equips, no són necessaris els algicides ni els bactericides; per tant, l'aigua tractada ofereix poca salinitat i el seu nivell de puresa és alt. D'altra banda, cal remarcar l'important estalvi que suposa la no utilització de productes químics. L'equip és capaç de generar setze grams de clor per cada hora de funcionament, i els elèctrodes es netegen per inversió de polaritat.

Des de Cota, especialistes en Tractament d’Aigua, t'animem a descobrir de la nostra mà més avantatges dels sistemes de cloració salina.