Volver al sitio

5 beneficis de tenir purificadors d’aire per oficines

17 de diciembre de 2020

Els purificadors d’aire per oficines són aparells amb una tecnologia que permet netejar espais de partícules contaminants. En aquest article descobriràs els interessants beneficis que aporten aquests equips als llocs de treball.

Els despatxos solen disposar de personal encarregat de les tasques de neteja, però aquesta rutina esdevé insuficient. Els purificadors d’aire per oficines són tan necessaris com beneficiosos per totes les persones que hi treballen. Has de tenir present que certs contaminants són invisibles a causa de la seva mida microscòpica. Però les conseqüències de treballar en un ambient contaminat poden arribar a ser molt negatives.

Per aquesta raó, és molt interessant que et plantegis col·locar un aparell que pugui purificar l’ambient. Et recomanem que et posis en mans de professionals o experts en aquest tipus d’aparells. Col·locant el dispositiu més adequat per la teva oficina, gaudiràs de manera immediata de grans beneficis.

Prevenir malalties i contagis

Efectivament, tractant-se de partícules microscòpiques, virus, bacteris o fongs, pots creure que treballes en un lloc segur sense ser-ho. Tanmateix, hi ha risc que sigui tot el contrari; per això, els purificadors d’aire per oficines són ideals; la seva funcionalitat et permetrà garantir un ambient purificat i lliure d’elements contaminants flotant en l’ambient. A més, aquests dispositius compten amb diferents filtres que eliminen eficaçment els patògens. Poden disposar, també, de tecnologia d’ozó i llum ultraviolada per reforçar la desinfecció de l’aire.

Minimitzar el risc d’al·lèrgies

Gràcies, novament, al sistema de filtratge que tenen aquests aparells, partícules com el pol·len, la pols o els àcars desapareixen. La tecnologia HEPA (High Efficiency Particulate Air) proporciona filtres de fins a quatre etapes; capturen aerosols i al·lergògens a partir 0,3 micres. En conseqüència, milloren la qualitat de l’aire tot reduint el risc de malalties respiratòries, fruit de les al·lèrgies.

Purificadors d’aire per oficines amb les últimes tecnologies

Molts d’aquests aparells disposen de connexió wifi que et permetrà controlar a distància els paràmetres de potència, activació o parada, etc. També podràs visualitzar la vida útil dels filtres i components. Tan sols necessitaràs instal·lar l’aplicació en el teu telèfon intel·ligent (smartphone). D’altra banda molts d’aquests equips són perfectament compatibles amb els assistents virtuals Alexa, d'Amazon, o Google Home.

Equips que permeten conèixer la qualitat de l’aire

En cada moment pots tenir una lectura de la temperatura i dels nivells de qualitat de l’aire de l’oficina; a més, certs models també mesuren la humitat de l’espai. Aquesta és una funcionalitat que té una gran importància en els llocs de treball on existeix molta contaminació ambiental: gran ciutats, polígons industrials, etc.

Això és possible gràcies a tots els sensors que porten incorporats. D’aquesta manera, podràs accionar el comandament a distància per proporcionar un gran confort als treballadors, en un ambient amb l’aire renovat i purificat.

Espai lliure d’olors

Si a la teva oficina hi treballen moltes persones i es fan jornades llargues, poden concentrar-se olors diverses. Els equips de purificació de l’aire neutralitzen aquestes olors perquè n’eliminen les partícules: perfums, tabac, menjar, etc.

A COTA podrem assessorar-te en tot allò que necessitis sobre purificadors d''aire per oficines. Contacta ara amb nosaltres!