Volver al sitio

5 beneficis de tenir un descalcificador a casa

24 de agosto de 2020

Tenir un sistema descalcificador a casa comporta una sèrie d’avantatges molt rellevants.

Entre els beneficis més evidents es troba la millora de la pell, la bona conservació de les canonades o el correcte funcionament dels electrodomèstics. Però el benefici més important… És l’estalvi en majúscules.

Si hi ha alguna instal·lació que mereix una atenció especial, probablement és la d’un bon sistema de descalcificació de l’aigua.

A Catalunya l'aigua és de gran duresa. Això fa que sigui del tot recomanable instal·lar un bon equip descalcificador. En un principi pot semblar una despesa important per la teva llar. Però els problemes que comporta l’aigua amb una concentració alta de calç no són menors. Per això és tan interessant plantejar la instal·lació com una inversió que et farà estalviar diners i preocupacions.

A continuació et detallem cinc dels principals beneficis que obtindràs si decideixes posar-te en mans d’una empresa especialitzada en aquests descalcificadors.

La salut de la pell

Efectivament, l’aigua sense descalcificar pot comportar problemes d’irritació a la pell de tota la família. De fet, sense que les teves instal·lacions estiguin preparades per eliminar aquest compost químic, la higiene és força menys agradable. Els cabells i la dermis queden amb un aspecte opac i ressec.

Hi ha, per tant, risc d’irritacions i al·lèrgies, especialment en el cas de les persones amb pell atòpica o dermatitis.

Electrodomèstics en bon estat

Planxes, calderes de calefacció o rentadores… Sigui un o l’altre l’aparell que tinguis, la calcificació dels seus conductes i circuits fa que tinguin més avaries, més sovint. Si instal·les un descalcificador a casa teva, ja pots oblidar totes aquestes preocupacions.

Roba més neta i blanca

Les bugades, especialment les de roba blanca, experimentaran un gran canvi. L’aigua dura, amb calç enfosqueix la roba i li dóna un tacte rugós, malgrat les dosis de suavitzant emprades a cada rentadora. Eliminant la calç del circuit de neteja de la roba, notaràs un canvi increïble en la netedat i blancor de les teves bugades.

Piscines lliures d’incrustacions calcàries

Si a casa tens piscina, la seva neteja pot simplificar-se si no hi ha calç. Com sabràs, la tasca de manteniment de l’aigua de la piscina comporta despesa de diners i estones de dedicació. Amb la instal·lació d’un descalcificador, aquesta tasca redueix fins a un 40% en temps i evitaràs aplicar tants productes.

Estalvi en majúscules

El consum responsable i un bon manteniment de la teva llar és, segur, la millor opció.

Sense calç, els circuits d’aigua de calefacció, per exemple, duraran més temps en bon estat. Ni imagines els maldecaps i diners que estalviaràs si mai has de perforar la paret per reparar una canonada.

D’altra banda, la neteja de la roba o la higiene personal de tota la família necessitaran menys detergent, poc suavitzant i quantitats més petites cremes. Naturalment, reduiràs considerablement el risc d’irritació de la pell i els cabells de grans i petits lluiran més brillants cada dia.

No esperis més i contacta amb nosaltres. A Cota, especialistes en tractaments d'aigua, tenim el millor descalcificador per tu.