Volver al sitio

5 beneficis per la salut de l'ús de clorador salí a la teva piscina

25 de mayo de 2023

El clorador salí és un sistema de neteja i desinfecció de l'aigua de la piscina. Representa una alternativa a les bombes depuradores més convencionals, que funcionen amb productes químics, com el clor. Aquests sistemes de cloració salina, en canvi, només fan servir una quantitat petita de sal. Són, per tant, més ecològics, sostenibles i econòmics. En aquest interessant post t'expliquem els 5 beneficis més rellevants d'aquest sistema.

Primer benefici: el clorador salí és un aparell que respecta el medi ambient

La cloració salina és un mètode de filtratge més respectuós amb el medi ambient. Amb la seva instal·lació i utilització es redueix significativament la quantitat de químics que s'alliberen en l'aigua de la piscina; eviten fer servir el clor lliure, per exemple.

Igualment, disminueix la quantitat de residus que es generen en el procés de neteja… I això té una repercussió ben positiva en la sostenibilitat del planeta. Per tant, és una excel·lent opció per a aquells que desitgin gaudir d'una piscina neta i segura, sense contribuir a deteriorar el medi ambient.

Segon benefici: la cloració salina és un mètode de neteja respectuós amb la pell

Es tracta d’una manera de filtrar l’aigua més suau i menys agressiva per a la pell i les mucoses dels banyistes. L'eliminació dels productes químics tradicionals de neteja de piscines redueix:

  • La irritació de l’epidermis.
  • La sequedat de les mucoses.
  • La picor als ulls.

Això permet als banyistes gaudir de la piscina sense maldecaps, especialment pels efectes del clor a la pell, que són més sensibles als efectes irritants dels químics.

Tercer benefici: representa un estalvi econòmic en la compra de químics netejadors

Estalvi en la compra i aplicació de productes de neteja: la cloració salina ofereix una alternativa més econòmica i sostenible a la neteja de piscines. En eliminar l'ús de pastilles de clor i altres productes químics, es redueix significativament la despesa en la compra d'uns productes que no són molt econòmics.

A més, el manteniment d'un sistema de cloració salina és més senzill i requereix menys esforç, la qual cosa permet estalviar temps i diners en el manteniment de la piscina.

Quart benefici: estalvi econòmic en productes calmants per les irritacions cutànies

Efectivament, hi ha una reducció de costos en la compra de productes per a minimitzar irritacions de la pell i de les mucoses. A banda d'això, en evitar la utilització de productes químics agressius.

Precisament, els més petits són els que pateixen de dermatitis atòpiques o tenen la pell més sensible; això implica gastar força diners en cremes calmants, donat que són productes cars.

Cinquè benefici del clorador salí: menys manipulació de pastilles de clor, més seguretat

Els aparells de filtració com aquests eliminen la necessitat d'emmagatzemar i manipular les pastilles de clor; es tracta de químics perillosos que requereixen una manipulació segura i responsable. Nosaltres, com a experts en piscines i el seu manteniment, recomanem dosificar aquestes pastilles de clor amb guants.

En canvi, en utilitzar un sistema de cloració salina, els banyistes poden gaudir d'una piscina neta i segura. Desapareix la preocupació per l'emmagatzematge i manipulació de productes químics. Això fa que el manteniment de la piscina sigui més senzill i segur, el que es tradueix en una experiència més agradable per a tots.

Contacta amb nosaltres. Som Cota, i et convidem a conèixer els nous cloradors salins, les seves funcionalitats i els seus beneficis. Estarem molt contents de poder informar-te sobre aquests aparells.