Volver al sitio

Avantatges de la cloració salina 

3 de febrero de 2022

 Ja estàs pensant a començar un pla de manteniment per posar a punt la teva piscina aquest any 2022? Doncs la cloració salina és un mètode de neteja per a les piscines que no utilitza productes químics. Si t'interessa, queda't amb nosaltres, perquè en aquest article t'explicarem tots els seus avantatges: estalvi, protecció de la pell i sostenibilitat. Coneix de primera mà tot el que aquest sistema de desinfecció pot fer per la teva piscina! 

Primer avantatge: el sistema de cloració salina neteja la piscina sense pastilles de clor 

En què consisteixen els equips de cloració salina? Bàsicament en una unitat electrolítica on es dona el fenomen químic de l'electròlisi. Està situat al costat de la bomba de depuració, i l’aigua de la piscina (que ha de ser una miqueta salada) passa per aquest dispositiu durant el circuit de retorn al sistema de filtratge. En aquest punt és on s’aconsegueix el clor a partir de les molècules de sal dissolta a l’aigua. El fet d’obtenir clor amb aquest sistema evita que hagis d'emprar les habituals pastilles per netejar la teva piscina. 

Segon avantatge: s’acaben els problemes d’irritació de la pell, de les mucoses i dels ulls 

D’aquest punt fort se’n beneficien especialment els més petits de la casa. Et sona veure uns ulls irritats i una pell resseca després d’un dia de jocs i capbussades a la piscina? És l’efecte del clor en contacte amb la pell i les mucoses. Doncs aquest inconvenient desapareix completament amb un sistema de depuració salina. Així, tothom podrà gaudir de l’aigua d’una piscina neta tota l’estona que desitgi. 

Tercer avantatge: és un sistema de neteja més respectuós amb el medi ambient 

 Sens dubte, un dels avantatges que més beneficis comporta, a escala global. Estem convençuts que contribuir a la sostenibilitat del planeta també és una prioritat per a tu i la teva família. Cal prendre consciència que cada gest quotidià pot ser solidari amb aquesta causa que ens afecta a tots: la sostenibilitat del nostre món. En aquest sentit, amb la cloració salina podràs reduir residus, disminuir la contaminació i respectar l'entorn.  

Quart avantatge: estalvi, estalvi i estalvi 

 També sabràs que l'estalvi i una forma de vida sostenible van de bracet. Això és així, i pots comprovar-ho en molts moments del teu dia a dia. En aquest cas, els sistemes de cloració salina que eviten aplicar tants productes químics a la teva piscina, representen un estalvi des de diverses perspectives:  

  • En la tasca d’anar a comprar, emmagatzemar i aplicar els productes de neteja. 
  • De diners; aquests productes són més cars que la sal que necessita la cloració salina. 
  • Desaparició d'irritacions de la pell i les mucoses i, per tant, reducció en la compra de cremes i altres productes per minimitzar aquests problemes. 
  • Reducció de residus: i és que la tasca de reciclatge a casa, es redueix. 

Et deixem aquest enllaç on trobaràs els articles del nostre bloc sobre la cloració salina, i altres continguts ben interessants. Tindràs tota la informació que necessites per posar a punt la teva piscina aquest 2022. 

Som Cota, especialistes en piscines, tractaments d’aigua i descalcificadors. Visita les nostres instal·lacions a Besalú, Girona, o entra al nostre web. Treballarem per oferir-te la cloració ideal per a tu.