Volver al sitio

Com escollir l'equip d'osmosi per casa? Quatre consells a seguir

16 de enero de 2020

Actualment ja pots trobar al mercat una gran varietat d’equips d’osmosi per casa; instal·lant aquest sistema, podràs gaudir d’aigua d’excel·lent qualitat tant per beure o cuinar, com per la higiene de la família, el manteniment del teu habitatge i el bon funcionament dels electrodomèstics.

No només gaudiràs d’aigua de gran qualitat i molt bona per la salut, també estaràs fent una important aportació a la sostenibilitat i respecte pel medi ambient. A partir d’aquest moment, la generació de residus plàstic es reduirà molt.

Però… Què has de saber per triar el millor equip osmòtic per la teva llar? Aquí tens les millors recomanacions per tal que encertis en l’elecció d’aquest equipament per casa teva.

Consum d’aigua a la teva llar

Tal vegada no et pugui semblar important a priori, però conèixer una mica quin nivell de consum d’aigua té la teva família, t’ajudarà a triar un equip adequat a les necessitats de la teva llar. Pren nota del volum d’aigua que consumiu a casa vostra i d’acord amb això veuràs si necessites un equip amb gran capacitat de produir aigua purificada. Si el consum és més baix, pots interessar-te per equips més petits.

Equilibrador de Ph i remineralització

Donat que les cinc etapes que normalment tenen els equips osmòtics deixen l’aigua lliure de partícules, minerals i metalls pesants, existeixen una sèrie de minerals que sí que són bons per la salut de les persones com és el calci o el magnesi. Per això moltes equipacions osmòtiques tenen incorporat un sistema de remineralització que proporciona precisament aquests dos minerals a l’aigua purificada. A més l’equilibri de Ph, igualment rellevant per tenir una aigua de bona qualitat, també és possible gràcies a aquests tipus de purificadors.

Manteniment dels equips

El manteniment d’aquests equips osmòtics és senzill, podràs fer-lo en pocs minuts i de manera molt pràctica a casa. Els tècnics de l’empresa especialitzada que hagi fet la instal·lació t’informaran rigorosament de les passes a seguir i els calendaris que hauràs de respectar per poder garantir el bon ús de l’equip.

No obstant això i abans de triar el teu, pots consultar sobre aquest manteniment a l’empresa instal·ladora i decidir-te per aquell equip que tingui el sistema que més bé et vagi.

Disposar d’un bon assessorament tècnic

Molt recomanable seria, com comentem en les línies anteriors, que et posis en mans d’una empresa experta en equips osmòtics i en tractaments d’aigua. D’aquesta manera tindràs garantida una instal·lació professional, el proveïment dels filtres amb totes les garanties i l’aclariment dels teus dubtes per tècnics amb molts anys d’experiència. El resultat serà tenir l’equip d’osmosi més adequat per la teva llar.

A Cota som experts en equips d'osmosi per casa. Des de les nostres instal·lacions, estem sempre  a la teva disposició per trobar la millor solució.