Volver al sitio

Com triar el tractament d'aigua perfecte per a casa teva? 

12 de mayo de 2022

El tractament d’aigua per casa ideal no és difícil de triar. Només et caldria establir quines són les teves necessitats d’acord amb les característiques de l’aigua que arriba de la xarxa. 

Notes que l’aigua no té el gust que t’agradaria? Tens la sospita que l’aigua que arriba a la teva llar té força calç? Sents la necessitat de reduir els residus plàstics a casa, però no saps com substituir de les garrafes d’aigua? Totes aquestes situacions es resolen trobant el tractament adient per casa teva. T’ho expliquem a continuació.

Estem convençuts que un tractament d’aigua per casa i la seva posada en marxa representa un canvi positiu en la manera de consumir-la. També sabem que encertar en la tria d’aquest equip depèn de fer un bon diagnòstic de l’aigua que arriba a la teva llar: amb molta calç, amb un gust intens de clor, amb partícules diminutes, etc.

Necessites un tractament d’aigua que solucioni el problema de la calç?

És probable que sigui així, si vius a Catalunya o a prop del mar Mediterrani. La duresa de l’aigua, en aquest territori, és un gran mal de cap per a famílies i negocis. Precisament aquesta gran concentració de calç a l’aigua que arriba de la xarxa comporta problemàtiques diverses: avaries en canonades i electrodomèstics, augment de la despesa de detergents i d’energia per escalfar l’aigua, etc. Per tant, en aquest cas la nostra recomanació és que triïs un bon sistema que elimini la calç de l’aigua. Per encertar en l’equip adequat, pots contactar una empresa de tractaments d’aigua que et sigui propera.

Si el que vols és disposar d’aigua lliure de gust a clor, sense olors ni partícules

Els sistemes de purificació de l’aigua com els equips d’osmosi inversa són la solució en aquests casos.

L’aparell que pot proporcionar-te el tractament d’aigua que busques és un sistema de filtratge per osmosi, compacte. Solen tenir dimensions reduïdes i purifiquen eficientment tota l’aigua que necessites per cuinar i per beure. S’instal·la a la cuina molt fàcilment, i el seu manteniment no revesteix cap dificultat.

Si t’agrada la filosofia de l’aigua Km0 i el seu compromís sostenible

Aquesta és una filosofia ben alineada amb el concepte de consum d’aigua responsable i sostenible. Si ets sensible amb el medi ambient, veuràs que amb l’aigua tractada des d’aquestes fonts Km0, fas una important contribució: redueixes la petjada de carboni i la generació de residus plàstics.

Es tracta de dispensadors d’aigua instal·lats a la llar, per bé que també enamoren a negocis com restaurants i hotels respectuosos amb el planeta. L’aigua que s’obté a partir d’un tractament d’aigua a casa és molt pura, de qualitat i remineralitzada. Això és possible gràcies al seu sistema de filtres d’alta gamma que converteixen el gest de beure aigua en quelcom ben plaent. 

Si l’objectiu és augmentar els beneficis de l’aigua per a la teva salut

Si t’agrada cuidar-te i tenir cura de la gent estimada que tens al voltant, sens dubte has de conèixer aquesta opció: l’aigua purificada i enriquida amb hidrogen molecular.

A partir d’una font d’aigua pura (aigua d’osmosi, per exemple), aparells com l’Hydron aconsegueixen hidrogenar l’aigua. Si consumeixes aigua amb hidrogen molecular, estàs contribuint a minimitzar els efectes oxidants d’alguns aliments o de l’estrès. Consulta aquest interessant article del nostre bloc, per conèixer més d’aquest sistema de tractament de l’aigua.

A Cota, especialistes en l’aigua i els seus tractaments podem assessorar-te. Anima’t a preguntar-nos el que vulguis.