Volver al sitio

L'Hydron, l'aparell per hidrogenar l'aigua 

14 de abril de 2022

 

Hidrogenar l’aigua és un procés que té com a finalitat enriquir aquest bé essencial amb hidrogen molecular: el H2. Es tracta d’un element químic ben present al planeta; fins i tot el genera el teu intestí, a partir de la fermentació d’aliments. Has de saber que l’Hidrogen és una molècula amb capacitat antioxidant, que neutralitza els radicals lliures, beneficiant la teva salut.

Quina tecnologia s’utilitza per hidrogenar l’aigua?

Actualment, l'any 2022, ja existeixen tecnologies com l’Hydron que poden hidrogenar l’aigua Km0, o aigua purificada per osmosi. Són equips compactes fàcilment instal·lables a la teva llar o al negoci. Dins l’aparell es produeix la incorporació de cèl·lules d’H2, que enriqueixen l’aigua que entra.

Aquesta aigua rica en gas molecular hidrogen conserva les propietats durant dies si es troba a la nevera. És del tot adequada tant per persones grans com per la canalla o les dones embarassades.

Naturalment, també podries cuinar amb l’aigua de l’Hydron, per bé que a temperatures altes, perd les seves propietats antioxidants.

L'equip d'hidrogenació d'aigua Hydro et procura una aigua altament antioxidant; usant aquest sistema tens la garantia que la seva aigua hidrogenada comptarà amb una gran concentració d’hidrogen molecular.

Vols saber per què és beneficiós beure aigua enriquida amb el gas molecular H2?

Comencem per aclarir conceptes importants: estrès oxidatiu, radicals lliures i antioxidants

Tots tres elements formen part d’un circuit del cos que explica com envellim prematurament. Els motius solen poca hidratació, una alimentació incorrecta o hàbits com el tabac, l'alcohol o el sedentarisme:

  • L’estrès oxidatiu és el procés d'envelliment prematur de l'organisme, causat pels radicals lliures
  • Els radicals lliures són parts d'àtoms (electrons) presents a les cèl·lules d’òrgans i teixits, que es tornen inestables. Els radicals lliures augmenten si tens hàbits de vida poc saludables.
  • Els antioxidants són àtoms amb molts electrons, amb els quals poden neutralitzar els radicals lliures i reduir l'estrès oxidatiu

Per tant, és molt important que procuris aportar al teu organisme aquests antioxidants. Les persones que prenen aliments i aigua amb molts antioxidants, endarrereixen el seu envelliment i prevenen malalties i inflamacions.

L’aigua hidrogenada tan rica en H2 garanteix una aportació elevada d’antioxidants

Una de les maneres més efectives de proveir-te d’antioxidants és prenent aigua amb gas H2. A més, l’hidrogen incorporat a l’aigua d’osmosi o embotellada, s’absorbeix molt més fàcilment per les cèl·lules.

Finalment, has de saber que ha quedat científicament provada la seva eficàcia. En aquest sentit, t’animem que llegeixis aquest estudi de la Universitat de Barcelona amb unes conclusions ben interessants.

Aquests equips compactes enriqueixen l’aigua embotellada o purificada

Així és… Cal tenir-ho present. L’aigua provinent de la xarxa municipal, per exemple, no seria apta per ser hidrogenada amb aquest sistema. Per això nosaltres t’aconsellaríem que instal·lis, a casa o al negoci, els dos equips: un sistema d’osmosi inversa i un aparell d’hidrogenar l’aigua Hydron. Passa’t al canvi sostenible i saludable consumint aigua rica en gas molecular H2. No oblidis que menjar saludablement i fer exercici són igualment recomanables.

Fes-nos una visita a les nostres instal·lacions a Besalú (Girona), o entra a la web de Cota, especialistes en tractaments d’aigua. Un equip de grans professionals t’assessorarà en tot allò que necessitis perquè puguis hidrogenar l’aigua de la llar o de l’oficina.