Volver al sitio

Models de robots de neteja per piscina, en funció de la mida de la piscina

7 de julio de 2022

Els robots de neteja per les piscines tenen prestacions diferents, depenent del model que triïs. L’elecció entre un robot o bé un altre també va en funció de la mida de la piscina. Cal, per tant, que et fixis especialment en aquesta característica, per garantir una neteja còmoda i eficient.

En aquesta oportunitat, hem recopilat els principals models que ofereix el mercat aquest any 2022, perquè tinguis una guia.

Per començar, volem aclarir un tema: no té sentit triar robots de neteja per una piscina gran si la teva té unes dimensions reduïdes. No serà més eficaç per aquest motiu; en canvi, hauràs gastat un import molt més alt i no aprofitaràs les seves prestacions.

Les característiques dels robots de neteja per les piscines, determinen la seva eficiència

La nostra recomanació seria conèixer bé les característiques de l’aparell, per encertar la tria. Del que es tracta és que els robots de neteja d’una piscina siguin pràctics, funcionals i t’estalviïn aquesta feina de manteniment.

Nosaltres, per aquest 2022, et proposem dues marques que ofereixen experiència, garanties i tecnologia avançada: Zodiac i Maytronics.

Netejafons electrònics Zodiac

Et presentem els models que incorporen una tecnologia molt actualitzada: Alpha iQ 6300 i Alpha iQ 6700.

Robots de neteja Zodiac Alpha iQ 6300

Garanteix la neteja de tot el fons, les parets i la línia de flotació de piscines de mida mitjana: fins a catorze x set metres. Això és possible gràcies a la longitud del cable, que mesura divuit metres.

Una altra de les prestacions que ofereix aquest model de marca nord-americana és un sistema automàtic que viratge el cable. Es tracta d’una funcionalitat ben interessant per evitat que els girs de l’aparell tinguin el conegut resultat de viciat del cable. D’aquesta manera el cable roman sense un efecte de recaragolament, que el fa perdre longitud.

El model Zodiac Alpha iQ 6700

És una gamma una mica més alta que incorpora un cable de vint-i-un metres. L’aparell ofereix totes les garanties per realitzar neteges en les piscines grans: fins a mides de quinze per vuit metres.

A més aquest model incorpora una aplicació (iAquaLink), que et permetrà una connectivitat via Wi-Fi; una funcionalitat que ofereixen els sistemes de domòtica que facilita la programació de l’equip, aconseguint el màxim rendiment de totes les seves prestacions:

  • Funció addicional de neteja de la línia de flotació, únicament
  • Funció de neteja puntual i només en un espai concret
  • Informació via aplicació iAquaLink de la temperatura de l’aigua

El Dolphin E 10 de Maytronics

Aquest és un dels robots de neteja més recomanats per piscines petites o piscines desmuntables. Aquest aparell és idoni per fer netejar el fons de piscines de vuit metres de llargada, com a molt; disposa d’un cable de dotze metres.

  • Si et decideixes per aquest model, podràs comptar amb funcionalitats ben pràctiques:
  • El seu filtratge a dos nivells per brutícia aspre i sediments més fins
  • La seva lleugeresa per treure’l de l’aigua còmodament
  • La neteja activa de bacteris i algues

Finalment, un altre consell útil: sempre és una molt bona opció posar-se en mans de professionals en el tractament d’aigua. Aquestes empreses ofereixen una llarga experiència que pot orientar-te perfectament per trobar el netejafons més adient.

Necessites assessorament? A Cota, especialistes en la construcció i manteniment de piscines trobaràs la informació necessària per conèixer els principals robots de neteja. Vine a triar el teu, per tenir la teva neta sense esforç.