Volver al sitio

Neolysis: la tecnologia més avançada per al tractament d'aigua 

25 de abril de 2022

El tractament d'aigua Neolysis és senzillament la integració de dues tecnologies en una sola per millorar la neteja de l'aigua: l’electròlisi salina i la radiació ultraviolada, dos sistemes de desinfecció de microorganismes l’aigua.

Ja ha arribat la primavera de l’any 2022 i, tal vedada, comences a pensar en un sistema nou i eficient de tractament de l’aigua de la piscina. Per això et presentem la tecnologia Neolysis; fixa’t que és molt interessant fer possible la unió pràctica i eficaç de dues tecnologies de desinfecció de l’aigua. Els punts febles es redueixen i creixen els grans avantatges: alta sostenibilitat, eficiència, seguretat i estalvi econòmic.

Els dos sistemes de tractament d’aigua unificats amb l’equip Neolysis: desinfecció per salinitat i la llum ultraviolada

A l’hora de triar un sistema concret de tractament d’aigua sol passar que cada un té avantatges i certs inconvenients. Neolysis és el resultat d’una decisió brillant: dissenyar i crear un sistema que aprofiti els avantatges dos equips exitosos, ja coneguts al mercat. A la vegada les limitacions de cada sistema es redueixen gràcies a la integració d'ambdós.

Tractament d’aigua per radiació ultraviolada

Consten d’una làmpada amb llum ultraviolada que té la capacitat de neutralitzar microbis, bacteris i virus. L’aigua que passa pel sistema reactor on rep la radiació UV-C (de baixa pressió o mitja pressió) quedant lliure d’aquests organismes vius. És una desinfecció molt sostenible, ja que no altera les propietats de l’aigua. El sistema de desinfecció amb làmpades UV no utilitza cap producte químic.

Sistemes d’electròlisi salina de baixa intensitat

Aquest sistema de cloració salina permet generar clor a partir de la sal incorporada a l’aigua de la piscina… Per bé que és una quantitat gairebé imperceptible (2 grams per cada litre). El fenomen de l’electròlisi propicia la separació d’ions i la reestructuració de molècules de sal, a partir de l’aigua i l’electricitat. Això significa que:

  • No necessites aplicar clor químic a l’aigua
  • Evites riscos d’irritació a la pell o a les mucoses
  • Evites el deteriorament d’elements accessoris de la teva piscina a causa dels desinfectants 

La innovació que Neolysis aporta al tractament d’aigua de piscines és la integració d’aquests dos processos, en un sol equip. Són equips totalment automatitzats, amb la incorporació de funcionalitats que poden controlar-se a distància.

Neolysis pot oferir tots dos tractaments d’aigua integrats en un únic reactor

El seu sistema compacte garanteix la neteja de l’aigua mitjançant electròlisis de baixa intensitat amb el seu mecanisme netejador automàtic. El mateix aparell s’incorpora una làmpada de radiació ultraviolada de baixa o bé mitja pressió: la llum UV altera l’ADN de microorganismes vius com bacteris, virus i microbis, aturant-ne el desenvolupament.

A més, la tecnologia combinada pot garantir al màxim l’eliminació de cloramines que es produeixen a partir del clor, la suor dels banyistes o el protector solar. Finalment, recordar-te que diversos d'aquests models avançats tenen les funcionalitats automatitzades programables d'acord amb la ubicació de la piscina, a la temperatura, etc. A més, pots triar models amb la connectivitat adequada pels habitatges amb control domòtic.

Vine a veure les nostres instal·lacions a Besalú, Girona o visita la nostra web, A Cota, especialistes en el tractament d’aigua de piscina, podem assessorar-te sobre aquests sistemes de desinfecció i filtratge. No esperis més i comença a gaudir, aquest estiu 2022, del teu sistema Neolysis.