Volver al sitio

Netejafons automàtic Net'N'Clean: coneix tots els beneficis

13 de abril de 2023

 

El netejafons automàtic Net'N'Clean és un equip compacte i integrat, amb tecnologia avançada, que destaca entre tots els models: t'ajuda a mantenir transparent la piscina, estalviant tota la feina de neteja del fons. El seu sistema integrat i automàtic fa desaparèixer aquesta tasca. Una autèntica revolució! 

Si et planteges construir o instal·lar una piscina, t’interessa conèixer aquest sistema de neteja integrat al vas, realment innovador. Col·locar-ho en la teva piscina suposa oblidar-se, per sempre, de la neteja del fons de la piscina. A continuació et recopilem els principals beneficis del netejafons automàtic Net'N'Clean.

El netejafons automàtic Net'N'Clean pot instal·lar-se en tota mena de piscines

Així és, tant si vols construir una piscina d'obra, instal·lar-ne una amb recobriment de liner o bé posar-la desmuntable; es tracta d’un sistema de neteja integrat que s’adapta a qualsevol model de piscina. Una de les seves unitats, els broquets giratoris escombradors, es fabriquen en dues versions:

  • Per les piscines d’obra, els broquets són de formigó amb revestiment vitri i ròtula... O bé fixes.
  • Els broquets per piscines desmuntables, prefabricades o de liner; amb mecanisme autoroscant i acabat metàl·lic.

Les seves característiques, però, impliquen una qüestió important: el conjunt de broquets del netejafons automàtic Net'N'Clean queda integrat al fons del vas. Per això el sistema s’ha de col·locar en el moment de construcció de la piscina.

El netejafons Net'N'Clean és molt senzill d’usar

El conjunt netejador gestiona, de manera totalment automàtica, la distribució del doll d’aigua a pressió, que surt dels broquets. Les dues unitats, que conformen aquest mecanisme de distribució, funcionen hidràulicament:

  • La vàlvula distribuïdora discrimina el doll d’aigua cap als diferents broquets, seqüencialment.
  • La bomba s’encarrega de proporcionar l’energia hidràulica per garantir una pressió eficaç.

L’única qüestió que has de conèixer: establir el temps i les freqüències de la neteja. L’equip es pot programar, fàcilment, gràcies a la incorporació d’un dispositiu molt accessible. Des d’aquesta unitat s’activa i desactiva la propulsió de l’aigua, a través dels broquets. També es pot determinar les seqüències dels cicles de neteja o la duració dels canvis de direcció dels dolls d’aigua.

Els diferents elements del sistema ofereixen una gran durabilitat

Els seus mòduls i tots els elements estan dissenyats per durar molts anys sense que quedin afectats per la humitat o la salinitat. Això significa que instal·laràs un equip robust, amb totes les garanties de durabilitat i un manteniment sense complicacions.

Aquest també és un gran benefici a tenir present, si et planteges instal·lar aquest sistema de neteja del fons de la piscina, còmode per a tu.

Es pot instal·lar un netejafons automàtic Net'N'Clean electrònic

És l’altra modalitat de netejafons d’aquesta marca. Si tries instal·lar aquest equip, veuràs que ofereix encara més prestacions:

  1. Es poden accionar, des d’una consola els programes de neteja, el temps i els treballs de cada broquet escombrador. A més la seqüència dels broquets escombradors poden programar-se un per un.
  2. Aquest model està especialment dissenyat per piscines personalitzades amb formes i dissenys diversos. També és molt adequat per les piscines de gran capacitat.

Vine a Cota, especialistes en manteniment i construcció de piscines. Et mostrarem totes les prestacions del netejafons automàtic Net'N'Clean, l'equip que redueix al mínim les tasques de neteja de la teva piscina.