Volver al sitio

Quatre avantatges de comptar amb aigua d'osmosi per restaurants

30 de enero de 2020

Si tens un restaurant i vols que els serveis que ofereixes als teus clients guanyin en prestigi i qualitat, fes instal·lar un bon sistema d’osmosi per restaurants. Una millora que marcarà la diferència.

Poder oferir als clients del teu establiment aigua molt purificada d’alta qualitat ja és possible gràcies als equips d’osmosi per restaurants que trobes al mercat.

Els beneficis són nombrosos i molt rellevants. Veuràs que, una vegada hagis triat un bon equip d’osmosi, i en aquest sentit t’aconsellem que et posis en mans d’una empresa especialitzada, podràs comprovar quins són els seus grans avantatges:

Sostenibilitat

En un establiment com el teu, el consum d’ampolles d’aigua és rellevant i això implica necessàriament acumular una quantitat de residus plàstics molt important. Amb un equip d’osmosi podràs reduir aquest gran consum d’envasos contribuint a la sostenibilitat del medi ambient, que no és una qüestió menor.

Actualment la sensibilitat vers tot el que té a veure amb la reducció de consum de plàstic, entre altres residus, és molt gran i la normativa que ho regula cada vegada va sent més exigent. La decisió d’instal·lar un equip de purificació d’aigua no només ha de ser una solució encertada pel teu negoci, és també una contribució a la sostenibilitat del nostre castigat planeta.

Menor reciclatge i emmagatzematge

Dos beneficis més que se’n deriven d’una menor utilització de plàstic:  Veuràs molt reduïda la tasca cada vegada més important de reciclatge d’envasos. D’altra banda podràs gaudir de més espai d’emmagatzematge en les teves instal·lacions i això també és important, donat que l'espai disponible als negocis  sempre sembla insuficient.

Estalvi significatiu

No tenir la necessitat de comprar grans quantitats d’aigua envasada pel consum en un establiment de restauració és una qüestió molt interessant a tenir present. Certament s’ha de considerar que l’alternativa que proposem passa per una inversió en un equip d’osmosi adequat i de qualitat per un restaurant com el teu. Però podràs comprovar que la recuperació de l’import destinat a la seva adquisició serà molt ràpida. Si en el teu establiment l’aigua que es pot consumir és d’alta qualitat i també representa un consum més econòmic pels teus clients, no dubtis que el resultat només podrà ser una bona recomanació.

Salut pels teus clients

Et recomanem que facis una bona promoció del teu equip d’osmosi per la restauració, ja que l’aigua que proporciona és molt purificada, lliure de partícules contaminants, amb una aportació de magnesi proporcionada pel mateix equip osmòtic i amb el pH equilibrat. Tots els clients la podran gaudir donat que és una aigua d’alta qualitat apta per a persones diferents patologies com afeccions renals o problemes al·lèrgics.

A banda d’això l’aigua purificada amb un equip d’osmosi ajuda a l’organisme a eliminar toxines i substàncies residuals que perjudiquen la salut.

Anima’t a fer una atractiva presentació, a la taula dels teus clients, de l’aigua purificada osmòtica tot informant dels seus beneficis.

Posa’t en contacte amb nosaltres. A Cota, especialistes en tractaments d’aigua, trobarem l’equip d’osmosi per restaurants perfecte pel teu establiment.