Volver al sitio

Què és l'aigua de km 0 i per què escollir aquesta opció?

4 de febrero de 2021

Integrada en el concepte de consum responsable amb el medi ambient, l’aigua de km 0 és tota una filosofia: significa garantia de sostenibilitat, salut i benestar. Descobreix perquè l’aigua purificada de proximitat és una excel·lent opció.

El consum responsable d’aigua, sense renunciar a la qualitat es materialitza aplicant la innovació a la xarxa de distribució de l'aigua que arriba fins a casa nostra.

L’aigua purificada amb el sistema de filtratge km 0 és d’alta qualitat

Efectivament, si estàs pensant a passar-te a les fonts km 0, tindràs a casa teva un recurs hídric purificat, sense gust, olors i altres elements contaminants. L’aigua que la teva família i tu consumireu a partir d’ara, serà d’excel·lent qualitat i amb la proporció justa de minerals recomanats per la salut. A més et serà molt més pràctic i saludable preparar àpats i cuinar receptes delicioses.

L’aigua de km 0 minimitza les emissions de CO2

Així és, aquesta aigua arriba a la teva llar des de la xarxa general de subministrament. La seva distribució, per tant, redueix dràsticament l’impacte mediambiental que implica el seu transport. T’imagines que totes les llars del nostre territori fessin ús de les fonts d’aigua purificada km 0? Les emissions de CO2 es reduirien de manera significativa. Aquest és just el camí que tots hem de seguir.

És per aquesta raó que l’aigua purificada ha incorporat el concepte sostenible km 0: consum responsable i respectuós amb el medi ambient que propicia la filosofia de reducció de gasos contaminants.

Reducció d’envasos de plàstic d’un sol ús

Un altre dels motius principals que pot animar-te a canviar en el teu hàbit de consum d’aigua és l’eliminació d’envasos de plàstic.

Com segurament ja sabràs, cal reciclar tots els residus que generem, especialment el plàstic. Aquest és un material que es degrada molt lentament i cal evitar que vagi a parar a la natura. Actualment existeixen, a tots els municipis, punts de reciclatge; tanmateix el consum d’aigua km 0 no només permet que t’estalviïs aquesta tasca, sinó que contribueix a reduir-ne la utilització d’envasos de plàstic d’un sol ús.

La utilització d’ampolles de vidre per envasar aigua km 0

Tancant aquest circuit de sostenibilitat, les empreses distribuïdores de fonts d’aigua purificada km 0, recomanen fervorosament l’ús d’envasos de vidre de qualitat. Aquest és un recipient reutilitzable i saludable a la vegada.

Determinats estudis desaconsellen la utilització del plàstic amb els aliments i l’aigua. El risc per la salut de les persones es troba en les molècules de dues substàncies: els bis fenol A i els ftalats. Aquests elements químics se solen agregar a plàstic per dotar-lo de flexibilitat i minimitzar la seva duresa. Els bis fenol A i els ftalats poden transferir-se del plàstic al menjar o a l’aigua. Eventualment actuen com disruptors endocrins que imiten les hormones humanes esdevenint un potencial risc per la salut.

Per gaudir d’aigua purificada a casa o al teu negoci, és molt recomanable contactar amb una empresa especialitzada en tractaments d’aigua, com COTA. Tenim la millor font d’aigua km 0 per a tu.