Volver al sitio

Què és l’osmosi de flux directe | Instal·la-ho a l'empresa

3 de diciembre de 2020
L’osmosi de flux directe és una excel·lent opció que t’ofereix la gamma de sistemes de purificació d’aigua basada en aquesta tecnologia: l’osmosi inversa. Són equips més compactes que els convencionals, perquè permeten prescindir del dipòsit d’acumulació. Aquest avantatge, però, no n’és l’únic; la seva eficiència a l’hora de produir aigua pura també és més alta. Descobreix, ara, tots els beneficis d’instal·lar aquest eficaç sistema d’osmosi en la teva empresa.
Efectivament, els mòduls d’osmosi de flux directe tenen la capacitat de proveir el teu negoci d’aigua purificada d’alta qualitat. Els avantatges són diversos, com veuràs a continuació.
Els equips d’osmosi de flux directe necessiten poc espai

Gràcies al fet de produir l’aigua purificada a l’instant, aquestes unitats poden prescindir del tanc d’acumulació d’aigua ja filtrada. Així, si instal·les aquest sistema osmòtic a l’empresa, comprovaràs que és molt més compacte que els equips convencionals. Consten d’un únic mòdul que incorpora els filtres, el postfiltre mineralitzador i la membrana. D’altra banda, existeixen models com l’Osmosi Binature amb un disseny molt atractiu, que fins i tot pot instal·lar-se horitzontalment. En aquest sentit, sí que és molt aconsellable contactar amb professionals que et puguin assessorar correctament sobre el que necessites.

Gran eficiència en la producció d’aigua purificada

Una de les característiques més importants que trobaràs en els equips per empresa d’osmosi de flux directe és un rebuig d’aigua molt menor en comparació amb les osmosis de cinc etapes. Efectivament, en els aparells de primera generació et podies trobar amb una proporció de rebuig d'un litre d’aigua purificada per tres litres d’aigua de rebuig; i, aquesta, amb una concentració alta de minerals i partícules contaminants.

Això tenia dos inconvenients principals: d’una banda, una despesa accessòria d’aigua no aprofitable. D’altra banda, l’impacte poc sostenible que implicava rebutjar aquesta quantitat d’aigua amb una gran concentració de partícules i sals minerals.

Ara, en els sistemes directes, més actuals, la proporció d’aigua pura versus aigua de rebuig és d’un litre per un litre; a més, els equips amb una gamma més elevada tenen un rebuig encara menor. De fet, al mercat pots trobar aparells que generen un litre i mig d’aigua purificada en un minut i amb un rebuig realment petit.

Justament per tenir un major respecte pel medi i per l’estalvi, aquests sistemes osmòtics sense acumulació d’aigua esdevenen una gran opció. Són altament recomanables pel teu negoci, consulta mèdica, centre d’estètica, restaurant, etc.

Tecnologia avançada i normativa exigent

Els equips d'osmosi de flux directe porten incorporada tecnologia d’última generació. És, per tant, molt probable que en un gran nombre de models puguis comptar amb sistemes de canvi de filtres i manteniment, automàtics, senzills i, sobretot, higiènics. Per la teva tranquil·litat, incorporen alarmes i avisos per la vida útil dels seus components. Una de les novetats més pràctiques és l’alarma Aquastop per detectar fuites i evitar inundacions.

D’altra banda, i a diferència dels aparells osmòtics convencionals, aquí trobaràs que els seus elements porten certificacions i normatives. Gaudiràs, així, de la màxima garantia d’higiene, qualitat i seguretat.

En les nostres instal·lacions a Besalú trobaràs el millor equip d’osmosi de flux directe per la teva empresa. Contacta’ns ara!