Volver al sitio

Què és l'osmosi de flux directe?

15 de diciembre de 2022

L’osmosi de flux directe és considerada la millor opció per purificar l’aigua de boca… La que arriba a les llars. Encara no coneixes com funciona aquest sistema de filtratge? Vols descobrir un dels millors aparells que ofereix el mercat, actualment? T’ho expliquem tot en aquest interessant article. Estàs a punt de descobrir una excel·lent manera de consumir aquest bé preuat.

La combinació del fenomen físic de l’osmosi i els avenços tecnològics fan possible gaudir de l’osmosi de flux directe. És un sistema compacte de filtratge que pots tenir allà on ho necessitis: a la teva llar, al teu negoci, a l’oficina, en un establiment de bellesa o en una consulta mèdica… Però com funciona l'osmosi? T’invitem a llegir aquesta breu explicació.

L’osmosi inversa es basa en un fenomen físic conegut

Per fer-ho fàcil, et detallem el comportament natural de dues solucions líquides, separades, amb diferent densitat de partícules dissoltes: quan aquesta separació és una membrana semipermeable, el líquid amb menys concentració de partícules migra vers la solució més concentrada.

La tecnologia permet invertir aquest procés, fent possible filtrar l’aigua amb més partícules cap a la solució aquosa més neta; aplicant pressió sobre aquest líquid més concentrat, s’assoleix l’osmosi inversa.

En l'actualitat, hi ha molts equips osmòtics, però nosaltres volem presentar-te un sistema d’osmosi de flux directe d’última generació: el RO Lätt.

L’equip de purificació d'aigua RO Lätt: una osmosi de flux directe d’avançades prestacions

En general, aquests aparells de flux directe, tenen una diferència, molt rellevant, respecte dels sistemes més convencionals: el fet de poder disposar de l’aigua purificada de manera immediata, continuada sense haver-la d’emmagatzemar. La nostra recomanació, el model RO Lätt, n’és un excel·lent exemple; un aparell d'osmosi d'alta qualitat.

L’equip RO Lätt proporciona un cabal d’1,6 litres per minut

Això significa que aquest aparell et proporciona aigua filtrada i de gran qualitat, molt ràpidament. A més, el seu sistema no requereix cap dipòsit d’acumulació, i això el fa més segur i pràctic. Et permetrà cuinar còmodament, millorant el gust de totes les receptes; també les infusions i els cafès.

Disseny, versatilitat, eficiència i sostenibilitat

Si et decideixes visitar una empresa especialitzada en aquests equips osmòtics, podràs comprovar que aquest és un aparell petit: una mica més de quaranta centímetres d’alçada, una profunditat similar i uns tretze kilograms de pes. La seva mida et permetrà col·locar-ho en un espai realment petit, fins i tot horitzontalment. Una contribució a la salut i al medi ambient:

  • L’absència de dipòsit d’aigua, on es poden acumular bacteris o fongs.
  • La dràstica reducció de residus plàstics generats en la compra de garrafes d’aigua

D’altra banda, compta amb una aixeta dispensadora amb tecnologia intel·ligent: variació de color avisa del nivell de qualitat de l’aigua.

El manteniment més pràctic, ràpid i econòmic en osmosi de flux directe

Amb un simple gest de rotació dels filtres i de la membrana d’alt rendiment, podràs extreure’ls i canviar-los. Tenen una gran duració i disposen d’alertes que indiquen el moment de la substitució dels cartutxos: més estalvi i més sostenibilitat.

Per acabar, podem concloure que aquest model és una molt bona opció, des de diverses perspectives: més sostenible, més segur, molt versàtil i també més pràctic. Per totes aquestes funcionalitats avançades, et recomanem la seva instal·lació, si t’estàs plantejant tenir un equip d’osmosi de flux directe.

Vine a Cota o visita el nostre web. Et mostrarem tots els beneficis dels sistemes d'osmosi de flux directe. Som especialistes en el tractament de l'aigua i ens trobem a Besalú, Girona.