Volver al sitio

Què hem de tenir en compte a l'hora d'escollir un descalcificador?

9 de noviembre de 2021

Triar descalcificador per a la llar, un comerç o una oficina no és una tasca complicada. Tanmateix, sí que és interessant tenir alguns conceptes clars per poder trobar l'equip més adient. En aquest article et volem donar una informació ben útil per tal que triïs el millor sistema de descalcificació. Si has pres la decisió d’instal·lar un d'aquests aparells, mira de tenir aquesta informació ben a la vora. 

Tant si el vols ubicar a casa, com si el necessites pel teu negoci o la teva empresa, el descalcificador ha de tenir allò que necessites. Per tant, cal conèixer alguns aspectes per poder triar el més adequat a la teva demanda d’aigua sense calç: nivell de filtratge, duresa de l'aigua, eficiència de l'equip, capacitat d'estalvi, connectivitat, etc. 

La duresa de l’aigua i la resina del descalcificador  

Aquesta és una de les qüestions més rellevants a l’hora d’escollir el teu sistema de descalcificació. Com ja sabràs, en tota la zona Mediterrània, en general i a Catalunya més concretament, l’aigua presenta una duresa molt considerable. Per això és tan necessari eliminar aquestes partícules de calç; es redueixen les avaries en les canonades i allargues la vida dels electrodomèstics. Imagina les preocupacions i els diners que pots estalviar-te, simplement amb la instal·lació d’un d’aquests aparells compactes. 

Per tant, la nostra recomanació és trobar un equip que sigui molt eficient i que capti la màxima quantitat de partícules de calç. Mira d’informar-te bé sobre l’eficàcia del seu sistema d’intercanvi iònic. Fixa't, doncs, en la bona qualitat de la resina, un dels principals elements de sistemes descalcificadors.  

Capacitat de filtratge del sistema de descalcificació 

Aquest és un altre dels aspectes clau a l’hora de triar el millor descalcificador per a la teva llar… O el teu negoci. En aquest sentit, cal destacar aparells com el Kinetico, model Compacte 2050 C ¾”: un equip que garanteix aigua descalcificada sense interrupció, gràcies al seu sistema de doble ampolla de resina. Dintre dels aparells Kinetico, trobaràs, també, diferents mides i capacitats. Si vols un descalcificador per una petita empresa o un negoci, hauràs de plantejar-te la compra d’un sistema de descalcificació amb dues ampolles de resina i una capacitat superior a deu litres cada una. 

Equip amb connectivitat per un control a distància 

Una funcionalitat molt adequada, si tens un sistema de domòtica o simplement vols controlar el teu equip a distància. La connectivitat que porten incorporada alguns d'aquests aparells et permetran conèixer el seu rendiment des del teu dispositiu mòbil, tauleta, etc. A més, les dades proporcionades et donen la possibilitat d’ajustar la programació per augmentar l’eficiència i l’estalvi. Instal·lar un equip amb connectivitat és una clara aposta de futur, en la línia de la sostenibilitat i respecte al medi ambient. 

Tenir present aquests elements et permetrà encertar la tria del millor descalcificador per a les teves necessitats.  

En aquest sentit ens posem a la teva disposició per assessorar-te. Som Cota, especialistes en tractaments d’aigua, descalcificadors, sistema d’osmosi, entre altres productes. Contacta ara amb nosaltres, ens trobem a Besalú.