Volver al sitio

Què són les bombes amb velocitat variable?

3 de noviembre de 2022

Les bombes amb velocitat variable són aparells que tenen la capacitat de modificar la seva potència i velocitat. L'opció perfecta per oferir rendibilitat, eficàcia, sostenibilitat i estalvi en el tractament de l'aigua de la teva piscina. Els beneficis d'instal·lar un equip com aquest són molt nombrosos; te'ls detallem a continuació.

Són aparells ben innovadors, en termes d'eficiència energètica, tan imprescindible actualment. I és que les bombes amb velocitat variable semblen pensades i dissenyades per oferir estalvi i un confort molt concret.

Les bombes amb velocitat variable permeten programar una desinfecció a mida

A cada instal·lació es pot programar una neteja de la piscina a mida de les seves característiques: aigua més desinfectada, volum de la piscina, nivell de cloració desitjada, etc.

Per tant, si t’agrada una piscina molt transparent i cristallina, pots fer diferents proves de neteja i cloració per trobar la combinació que prefereixes. Una vegada has trobat els paràmetres per mantenir la piscina com ho desitges, el seu sistema et permet guardar aquest programa. D’aquesta manera, fer sempre el mateix filtratge et serà molt més fàcil.

Un gran avantatge que ofereixen les bombes amb velocitat variable: estalvi energètic

Un estalvi molt important, ja que la neteja de la piscina, representa una despesa energètica una mica alta: pot superar el 35% de la factura de la llum, en el cas de les piscines més grans.

Aquests aparells poden adaptar-se tant a la pressió variable com a la velocitat del procés de filtratge de l’aigua. Aquesta tasca més concreta fa que no es malbarati energia fent cicles de desinfecció prolongats, quan no és necessari.

Són aparells amb connectivitat: poden incorporar-se sistemes domòtics

Això és possible gràcies a les noves tecnologies que les bombes amb velocitat variable també tenen. Amb la seva connectivitat via wifi, poden ser configurables per posar-se en marxa en les hores més convenients. D’entrada, aquest control remot pot fer-se des d’un dispositiu com el teu mòbil intel·ligent. Tanmateix, la seva tecnologia et permet anar més enllà i incorporar aquest equip de filtratge a un sistema domòtic.

L’avantatge de les bombes amb velocitat variable, connectades a la domòtica

Si has tingut oportunitat d'instal·lar un sistema d’aquests a casa teva, ja sabràs quins avantatges té. Si no és el cas, anima’t amb aquesta bomba de filtratge: podràs comprovar que es guanya en confort i comoditat.

Els sistemes domòtics no només et permeten accionar o parar la bomba de la piscina, des de qualsevol lloc… També et proporcionen tot un seguit de dades acumulades que t’ajudaran a conèixer les necessitats de filtratge i cloració de la piscina. Així serà molt més fàcil fer el manteniment de la piscina i treure el màxim rendiment a l'equip.

La bomba de filtratge de piscina amb velocitat variable és molt més silenciosa

Aquest és un altre avantatge del qual podràs gaudir. Quantes vegades hauràs deixat la neteja de la piscina per l’endemà, a causa del soroll que fa la depuradora?

Les bombes de piscina de velocitat variable són realment discretes, per poder posar-les en funcionament sense els sorolls de les bombes més convencionals.

Si estàs interessat o interessada en les bombes amb velocitat variable, vine a Cota. Som especialistes en manteniment de piscines. Estarem feliços de poder atendre't.