Volver al sitio

Quins són els beneficis dels descalcificadors d'aigua per casa teva?

5 de diciembre de 2019

Viure en un territori on la concentració de calç a l’aigua es troba per sobre de la mitjana, comporta tenir problemes d’avaris, de salut i un augment de despesa familiar. La instal·lació d’un descalcificador és la solució perfecta. Descobreix els beneficis dels descalcificadors d’aigua.

Plantejat d’entrada, la compra d'aquest equip per la llar pot semblar una despesa domèstica  important, però els beneficis dels descalcificadors d’aigua són tan grans que s'ha de veure com  una inversió necessària i molt intel·ligent.

Danys que causa un excés de calç a casa teva

Aquest compost químic es diposita i va solidificant-se a totes les superfícies i també dins les canonades per on circula l’aigua: aixetes, conductes de calefacció, electrodomèstics, etc.

Pren la decisió d’instal·lar un bon equip que purifiqui tota l’aigua que entra a la llar, veuràs com la teva família i tu notareu els beneficis ràpidament.

Estalvi familiar

El citem el primer, perquè cal que sàpigues que tenir un equip descalcificador a casa implica estalvi en tots els sentits: estalviaràs diners i també t'estalviaràs problemes. Per tant, has de considerar que no es tracta una despesa sinó d'una molt bona i necessària inversió.

Disminució d’avaries a la llar

Els electrodomèstics que funcionen amb aigua tenen moltes més avaries a causa de l’obstrucció que provoca la calç. Per tant, utilitzar aigua purificada allargarà la vida útil dels teus aparells. De la mateixa manera, amb un descalcificador, queden protegits els conductes de la teva caldera i això implica, a mitjà termini, un mal de cap important. D’entrada contractar tècnics per tal que identifiquin el problema i a continuació fer reparar o, en el pitjor dels casos, comprar una nova caldera per la calefacció.

La protecció que proporciona l’aigua que ha passat per un descalcificador és un avantatge enorme a l’hora de mantenir lliure de calç les canonades d’aigua instal·lades a l’interior de les parets. Per tant, no hauràs de passar pel tràngol d’haver de pagar els serveis de professionals per detectar i solucionar obstruccions amagades dins els murs de casa teva.

Menys irritacions a la pell i als cabells

Les partícules de calç produeixen irritació a la pell i al cabell, per tant és un dels grans beneficis dels descalcificadors d'aigua és que la família gaudeix d’aigua més saludable a la dutxa i per rentar-se les dents, per exemple.

Es força habitual que algun membre de la família pugui tenir problemes de dermatitis, la qual cosa requereix cremes i tractaments específics que solen ser força cars. L’aigua purificada sense calç redueix molt considerablement aquesta problemàtica.

Roba més neta

L’eficàcia del detergent és un altre benefici a tenir present. Està demostrat que una bugada feta amb aigua dura exigeix fins a un 30% més de detergent, donat que les partícules de calç impedeixen que el producte faci escuma i renti correctament. Per tant tenir un descalcificador a casa teva, es tradueix en roba en millors condicions amb menys productes detergents.

Contacta amb nosaltres a Cota Comercial Tècnica de l'Aigua i t'oferirem el descalcificador d’aigua perfecte per la teva llar.