Volver al sitio

Surt rendible tenir un descalcificador a l’oficina i a casa? T’ho expliquem

17 de septiembre de 2020

Un descalcificador a l'oficina, o a la teva llar, surt rendible. Aquesta és la resposta a la pregunta que fem en aquest post. Un bon sistema que deixi lliure de calç l’aigua que ens arriba de la xarxa aporta una rendibilitat econòmica important. T’ho expliquem a continuació.

Descalcificador a casa: estalvi i benestar

Els avantatges són molt nombrosos, ja que impliquen un estalvi per la via d'un menor consum d’energia i un nivell més baix d'avaries domèstiques. Cal remarcar, també, l’estalvi en productes netejadors i cremes corporals.

Així, els aparells de casa teva tindran una vida útil més llarga i tindran menys avaries. L’excés de calç a l’aigua fa malbé conductes, resistències i superfícies d’electrodomèstics. Si l’aigua deixa de tenir tanta duresa, l’estalvi en aparells nous i reparacions de tota mena és molt rellevant.

D’altra banda, la neteja de la roba o de les diverses superfícies de la teva llar necessitarà una quantitat molt més alta de productes com el detergent. Sovint, hauràs de fer servir productes específics per eliminar les incrustacions de calç que no són precisament econòmics.

Amb les cremes i locions per la teva higiene personal o familiar, la despesa també augmenta, perquè l’aigua amb excés de calç irrita la pell. Si et decideixes per tenir un descalcificador a casa, dóna una ullada a un enllaç molt interessant sobre els beneficis.

Rendibilitat d’un descalcificador a l’oficina

Alguns dels avantatges d’instal·lar un bon descalcificador a l’oficina o bé al teu negoci, són els mateixos que a casa. Les avaries dels aparells que necessiten aigua per funcionar també poden costar molts diners. En aquest sentit, els sistemes de calefacció i les calderes són especialment sensibles a una excessiva duresa de l’aigua.

Cal, doncs, que et plantegis aquesta inversió per aprofitar tots els beneficis que comporta aquesta millora.

No només evitaràs eventuals avaries del sistema de calefacció i altres aparells, també allargaràs la seva vida útil. Això significa que la caldera de la calefacció pot arribar a durar un 30% més, quan l’aigua es troba lliure de calç.

D’altra banda, la necessitat energètica de les calderes instal·lades en zones amb aigua de gran duresa, s'incrementa en un 40%. És degut al fet que la calç s’incrusta a l’interior de conductes i canonades, augmentant el gruix de les seves parets. Això fa baixar l’eficàcia del sistema, que necessitarà més energia per escalfar l’aigua que hi circula. Està comprovat que l’acumulació progressiva d’aquest mineral a l’interior d’aquests conductes és motiu de reparacions costoses i de més despesa energètica.

En mans de bons professionals

Les empreses especialistes en tractaments d’aigua et poden proporcionar tota la informació de l'estalvi que suposa tenir un descalcificador a l’oficina. En fer-te un projecte personalitzat, veuràs molt concretament la seva rendibilitat.

La instal·lació d’un descalcificador a l’oficina és, sens dubte, una de les millores més rendibles que pots implementar.

La nostra empresa Cota, situada a Besalú, es posa a la teva disposició. Podrem assessorar-te i oferir-te els millors sistemes de purificació de l’aigua. Som especialistes a fer realitat el teu projecte.