Volver al sitio

T’expliquem la manera d'estalviar si tens descalcificadors

6 de mayo de 2021

Aprendre a estalviar amb descalcificadors és la següent recomanació que et faríem si ja has instal·lat un d’aquests equips a casa. Configurar i programar el teu equip, així com realitzar un correcte manteniment, garanteixen un control de la despesa d’aigua i sal. Descobreix els descalcificadors d’alt rendiment i estalvi. T’ho expliquem tot seguit.

Ara que ja pots gaudir dels beneficis d'un descalcificador a la teva llar, és important aprendre el seu funcionament. De ben segur que l’empresa instal·ladora t’ha explicat que és possible estalviar amb descalcificadors, si segueixes uns consells bàsics.

Configuració i programació

 És una qüestió òbvia, però cal que dediquis un temps a la lectura de les instruccions. Un cop instal·lat, el descalcificador s’haurà de programar i per fer-ho correctament has de conèixer funcionalitats i tenir en compte:

Utilitza tota aquesta informació per treure-li el màxim rendiment al teu descalcificador. Conèixer la duresa de l’aigua i les característiques de consum de la teva família t’ajudaran a programar un manteniment personalitzat.

 Utilitzar una sal més pura i un postfiltre ajuda a estalviar amb descalcificadors

Són dues accions que poden estalviar-te, no només diners, també preocupacions i estrès. En aquest sentit recomanem que consultis l’empresa que t’ha realitzat la instal·lació perquè t’aconsellin els millors productes i accessoris.

Utilitza sal de qualitat

Existeixen molts tipus de sal per descalcificadors, amb diferents preus, naturalment. Si decideixes fer servir sal que no sigui de qualitat, aquesta pot tenir traces de sorra i altres petites partícules. L’equip farà el seu manteniment i netejarà la resina responsable de la captació de la calç, llavors farà servir sal. Si conté partícules o sorra, embrutarà els dipòsits on es porta a terme aquesta neteja i també la resina. Per tant, una bona manera de mantenir l’equip en bones condicions més temps és utilitzar sal de qualitat.

La importància d’un postfiltre

D’altra banda voldríem destacar la importància que l’empresa on ha adquirit el descalcificador, instal·li un postfiltre. Com ja imaginaràs aquest accessori es col·loca a la sortida del circuit, quan l’aigua ja es troba lliure de calç.

 No és gens freqüent, però has de saber que, eventualment, els filtres interns o les vàlvules dels descalcificadors poden trencar-se. Això passa si l’aparell ja porta nombrosos anys funcionant amb normalitat, per exemple. Llavors les boletes de resina poden introduir-se per les canonades i arribar a nombrosos punts de la xarxa interna. Aquesta avaria pot costar molts diners i una gran angoixa, perquè la resina pot arribar a tots els aparells i aixetes. Una petita despesa com és un postfiltre evita totalment aquesta probabilitat.

Els descalcificadors Kinetico de baix rendiment

El descalcificador Kinetico empra resina d’alt rendiment i incorpora doble ampolla garantint, d’aquesta manera, un servei d’aigua ininterromput. Els aparells d’aquesta marca els pots trobar contactant amb empreses especialitzades en tractaments d’aigua.

 Som Cota, especialistes en descalcificadors. Vine a les nostres instal·lacions de Besalú, Girona o visita la nostra web. T’ajudarem a estalviar amb descalcificadors.