Volver al sitio

3 raons per les quals el teu restaurant hauria d'invertir en un sistema comercial d'aigua filtrada

5 de enero de 2023

Un sistema comercial d’aigua filtrada representa l’opció perfecta per tenir aigua purificada de bona qualitat, en un restaurant… Però no només. Promoure, en el negoci, el seu consum és un canvi de mentalitat que ens beneficia a tots, especialment al nostre planeta.

T’imagines si tots els restaurants de Catalunya fessin aquest pas? Si totes les persones que visiten els establiments prenguessin una aigua purificada de proximitat i d’alta qualitat? Aigua saludable, sense residus plàstics i sense la petjada de carboni. Això és el que ofereix un sistema comercial d’aigua filtrada.

Afortunadament, és una de les accions que més augmenta en el sector de la restauració: canviar a aquest consum sostenible i respectuós amb el planeta és un pas positiu en la lluita contra el canvi climàtic i la degradació del medi ambient.

Per això en aquest post t’expliquem tres dels principals, i enormes, beneficis que aporta aquest sistema de purificació de l’aigua: sostenibilitat, estalvi i salut.

Primera raó: l’estalvi que representa un sistema comercial d’aigua purificada

Així és, en tots els casos, ja que amb un equip de filtratge d’aigua pel consum, deixes de comprar garrafons d’aigua.

L’aigua envasada que es compra és molt més cara que l’aigua domèstica, que té una tarifa d'1,63 euros a Catalunya; aquest és la tarifa mitjana de preus per metre cúbic o per cada mil litres, segons l’ACA (Agència Catalana de l’Aigua).

Per tant, l’estalvi és tan rellevant que té tot el sentit que els restauradors es plantegin tenir aquests dispensadors d'aigua, en el seu negoci. A més, l’aigua de proximitat purificada pot servir-se en ampolles de vidre dissenyades i personalitzades.

D’altra banda, hi ha una reducció d’espai d'emmagatzematge i no voldríem deixar de mencionar-ho, també: la comoditat de tenir sempre l’aigua disponible i refrigerada.

Segona raó: la sostenibilitat dels dispensadors d’aigua

Menys envasos comprats i, en conseqüència, menys residus generats que hagin de ser reciclats. Aquesta és una raó molt poderosa, per la qual és tan recomanable passar-se al consum d’aigua filtrada d'alta qualitat. La quantitat de plàstic que la nostra societat fa servir és un problema descomunal, cal ser-ne conscients.

Aquesta emergència ens ha de fer reflexionar i hem de col·laborar per trobar la solució i prendre partit. Un sistema comercial d’aigua filtrada, mineralitzada i purificada és una opció perfecta que ajuda al planeta.

A més, el transport que va vinculat a la distribució de garrafons d’aigua mineral també es redueix amb el gest de consumir aigua km 0… La petjada de carboni és una qüestió que ens interpel·la a totes i a tots.

Tercera raó: una aigua purificada i remineralitzada d’alta qualitat

Purificada, remineralitzada, refrigerada i sense residus plàstics… Sense contribuir a l'augment de restes plàstiques que acaben anant als nostres mars i oceans.

Per raons com aquesta, no hi ha cap dubte: cal que tinguem una actitud de consum responsable, saludable i, a la vegada, plaent.

Visita el nostre web i coneixeràs com és un sistema comercial d’aigua filtrada. Som Cota, especialistes en tractaments d’aigua i ens trobem a Besalú, Girona.