Volver al sitio

5 beneficis que l’aigua km 0 té pel teu restaurant o oficina

22 de octubre de 2020

L’aigua km 0 és bona. El seu sabor és bo, i la filosofia que acompanya aquesta manera de consumir el nostre tresor vital és una delícia. No contaminant, respectuosa, sostenible, saludable... Solidària.

No, no t’ho pots perdre. Per fer gran aquesta aposta i preservar el medi ambient, pel consum responsable i saludable, et necessitem a tu.

Compartir amb els teus clients, amb els teus treballadors

Beure aigua km 0, oferir-la en el teu restaurant, va més enllà del precís i necessari gest d’hidratar el cos. Aquesta és una nova manera de beure aigua i veure la vida. Si tens un restaurant on els clients troben qualitat en els aliments i els plats saludables, l’aigua ha de ser perfecta. Això és, justament, el que ofereix aquesta nova tendència de consum responsable.

D’altra banda, poder dispensar en la teva oficina o negoci aigua purificada de molt bona qualitat és millorar l’experiència dels teus clients o treballadors. Està científicament comprovat que mantenir una bona hidratació durant la jornada laboral augmenta la sensació de confort i, en conseqüència, també la productivitat i la creativitat. Aquest és l’objectiu de l’aigua km 0.

Els beneficis de l’aigua km 0 són nombrosos; des del respecte pel medi ambient, fins a projectes de solidaritat.

Aigua servida en vidre

Les ampolles són de vidre; material inert que conserva les propietats organolèptiques d’aquesta aigua altament purificada. En el cas de les fonts d’oficina, els teus treballadors podran fer servir els recipients de vidre o bé d’acer inoxidable.

Purificada i servida instantàniament

L’aigua s’obté de manera instantània al mateix establiment, per mitjà de torres mecàniques o electròniques instal·lades a la barra de l’establiment. Així, es neutralitza completament el transport d’ampolles d’aigua de plàstic, preservant el medi ambient i minimitzant l’emissió de CO₂. En el cas de les oficines, es dispensa des de les fonts i ofereix als treballadors una aigua purificada calenta (infusions) o bé freda.

Aigua amb gas

Hi ha la possibilitat d’obtenir aigua purificada amb gas per gaudir d’una experiència molt gratificant i sense límits.

Ampolles personalitzades

Podràs oferir l’aigua en ampolles personalitzades d’acord amb la imatge del teu establiment. Així, les sensacions seran molt més positives. Les fonts i dispensadors d’aigua a l’oficina també podran tenir l’estètica que tu triïs.

Servei tècnic, especialistes en tractaments d’aigua

Des de l’inici del projecte estaran amb tu per assessorar-te i formar-te en tot el que cal saber. Et mostraran com funcionen els equips, i et donaran informació precisa. És molt recomanable conèixer com donar l’ús correcte tant als dispensadors, com a les torres instal·lades al restaurant. L’equip tècnic estarà en contacte permanent amb tu o amb el teu personal, per donar solucions ràpides.

Projectes solidaris

Les marques proveïdores no només comercialitzen aquest producte innovador i sostenible, també formen part de projectes solidaris. Són empreses amb una sensibilitat vers aquells territoris del món que, malauradament, no tenen abastiment d’aigua potable. Consumint aigua km 0, formaràs part d’aquesta comunitat sensible i compromesa.

Vine a veure’ns a Cota, especialistes en tractaments d’aigua, o contacta amb nosaltres, i farem realitat el teu projecte de consum responsable i solidari.