Volver al sitio
Aigua d'osmosi | La importància de la qualitat de l'aigua
29 de octubre de 2019

Avui parlarem de l'importància de tenir a l’abast una font d’aigua d’osmosi purificada i de qualitat que beneficiï la salut,  respecti el medi ambient i sigui una opció d’estalvi. Com ja sabràs, la nostra societat es planteja actualment el repte d’un nou model de consum sostenible que impliqui tenir cura de la salut, respectar el medi ambient i optimitzar la despesa domèstica o empresarial. L’elecció d’utilitzar aigua d’osmosi reuneix totes aquestes característiques i en aquest sentit, t’ho volem explicar detalladament. Consumir aigua osmòtica és estalviar en el més ampli sentit de la paraula. Però comencem pel principi:

Què és l’aigua d’osmosi i com es pot obtenir?

En dues solucions amb el mateix solut (partícules dissoltes) però de concentracions diferents, que es troben separades per una membrana semipermeable, la solució menys concentrada tendirà a filtrar-se cap a la solució més concentrada. Això és l’osmosi.

Aprofitant aquest fenomen físic de manera inversa, és possible aconseguir aigua purificada   d’alta qualitat a partir d’un sistema modular osmòtic que va equipat amb diversos filtres. Procedent de la xarxa, l’aigua passa a través d’aquest  conjunt de filtratge i acaba arribant a casa teva o al teu negoci, molt purificada i lliure ja de metalls pesants i altres contaminants que són perjudicials per a la salut.

A partir d’aquí gaudiràs d’aigua d’osmosi de molt alta qualitat que tindrà nombroses aplicacions en l’àmbit domèstic, però també empresarial i industrial.

¿Quins són els avantatges del consum d'aigua d'osmosi?

És molt recomanable pel consum humà precisament per estar lliure de sals, metalls i partícules contaminants. Tant si la beus com si cuines amb aigua osmòtica, notaràs la diferència. També és recomanable per persones amb malalties hepàtiques o amb el sistema immunològic debilitat per causa de tractaments o altres patologies.

 

Per altra banda l’estalvi que aconseguiràs per la via de no haver de comprar aigua mineral en ampolles no és gens menyspreable. Una família mitjana, és a dir de 4 persones, poden arribar a consumir aproximadament 8 litres d’aigua al dia. Per tant si compres menor nombre d’ampolles de plàstic, el consum d’aigua es torna més sostenible.

 

En la mateixa línia, la higiene personal amb aigua osmòtica purificada evita que les persones amb pell molt seca, atòpica o sensible pateixin irritacions provocades per la cal. Això també implica una utilització més reduïda de cremes específiques per aquest problema.

 

Tots els aparells a casa o en qualsevol edifici, s’espatllen més ràpidament a causa de la cal i altres minerals i contaminants de l’aigua, això és ben conegut per tots. Utilitzant aigua osmòtica els teus electrodomèstics allargaran la seva vida útil, sens dubte. Això torna a repercutir en un estalvi en preocupacions, avaries i compres anticipades. Una menció especial per la cura de la teva bugada: roba més blanca i neta, amb menys productes netejadors.

 

A Cota, Comercial Tècnica de l’Aigua a Besalú, Girona, t’invitem a visitar-nos. El nostre personal tècnic t’explicarà el funcionament dels equips de purificació d’aigua d’osmosi que posem a la teva disposició. Gaudeix des del primer dia, de tots els avantatges i beneficis de tenir a casa l’aigua més pura i d’alta qualitat.