Volver al sitio

Beneficis de disposar d'un equip de cloració salina amb tecnologia UV

16 de febrero de 2023

Un equip de cloració salina, per mantenir i netejar la teva piscina representa una opció eficient, més sostenible i també més segura; aquest sistema utilitza el fenomen de l'electròlisi per aconseguir el clor, sense fer servir productes químics. Ara, l'avenç de la tecnologia ha fet possible ampliar l'eficiència de la cloració salina amb raig UV.

La combinació d'aquests dos sistemes fan possible la neteja perfecta de la piscina. Descobreix, amb nosaltres, un dels equips de cloració salina i tecnologia UV amb més beneficis: l'UVscenic.

Un equip de cloració salina amb tecnologia UV: sostenibilitat i seguretat

Així és, donat que la cloració salina se'n serveix del fenomen de l'electròlisi per generar clor a partir de la sal emprada. Es tracta d'un sistema que condueix l'aigua de la piscina fins al conducte que forma part de la seva instal·lació: una cèdula d'electròlisi. En passar-hi, l'aigua, que té un nivell molt baix de salinitat, genera les molècules de clor.

El model UVscenic, amb les seves prestacions, va més enllà i tracta l'aigua de la teva piscina amb raigs UV, altament eficients en l'eliminació de microorganismes. Es genera, per tant, un cicle de neteja totalment natural: cloració, floculació i eliminació d’algues.

Així, amb un aparell com aquest, pots gaudir de la neteja més sostenible del mercat. Fixa’t que no aplicar clor químic per eliminar els bacteris i microorganismes, implica: menys contaminació, menys petjada de carboni i menys residus plàstics que reciclar.

Cal mencionar, molt especialment, l'absència de productes irritants per la pell i les mucoses. Un dels grans beneficis per a tota la família.

Els raigs de l’UVscenic eliminen pràcticament tots els bacteris, virus i microorganismes

Les seves làmpades de raigs ultraviolats tenen una llarga durada: nou mil hores de funcionament. Així, aquest equip et garanteix l’eliminació de més del 95% dels microorganismes que embruten l’aigua de la piscina. En combinació amb la cloració salina, reforça la seva desinfecció, prescindint dels productes químics.

Aquest equip d’electròlisi salina és de baixa salinitat

La proporció de sal que ha de tenir l’aigua és realment petita: des d'1,5 grams de sal per cada litre. Per tant, no t’ha de preocupar gens, perquè aquesta salinitat gairebé ni es nota. Un altre aspecte que cal considerar és que pot instal·lar-se en piscines de Liner. O bé, quan l’aigua es troba a una temperatura més alta.

La seva connectivitat per integrar-se a un sistema domòtic

Aquesta prestació fa possible controlar l’aparell instal·lant l'aplicació per a telèfon intel·ligents, o bé des d’un sistema domòtic. Si et decideixes per gaudir de l’UVscenic, els avantatges que aquesta funcionalitat digital t’ofereix són nombrosos:

  • Podràs programar el teu equip des de qualsevol indret.
  • Aquesta aplicació et permetrà visualitzar el rendiment de l’equip, en tot moment.
  • Allargaràs la vida útil de l’aparell i dels seus mòduls, ajustant la programació a la mida de la piscina.
  • Un ús intel·ligent del teu equip també influeix en l’estalvi d’energia.

A més, aquest aparell d'última generació permet controlar la funció d'autoneteja de la cèdula, i visualitzar totes les alarmes connectades al sensor de seguretat. Si et planteges renovar el sistema de depuració de la teva piscina, aquesta és una excel·lent oportunitat per passar-te a una neteja més sostenible, saludable i segura.

Vine a Cota, especialistes en tractaments d'aigua i descobreix l'UVscenic, amb les seves grans prestacions.