Volver al sitio

La importància de tenir una font d'aigua al teu gimnàs

1 de abril de 2021

Una font d’aigua al gimnàs pot representar la diferència entre el teu establiment i la resta de centres de fitness. En el nostre dia a dia, hidratar-se correctament és clau per gaudir de bona salut; naturalment, quan fem esport, l’aigua encara és més necessària. T’expliquem una interessant proposta de dispensador d’aigua purificada que mantindrà els usuaris del teu centre hidratats i feliços.

Si una font d’aigua al gimnàs és un element indispensable en el teu establiment, imagina si l’aigua és de la millor qualitat. Això és possible gràcies als dispensadors d’aigua km 0 que les empreses especialitzades poden instal·lar en centres esportius.

Mantenir una correcta hidratació és especialment important si vas al gimnàs

Efectivament, en condicions d’una activitat diària normal, els adults perdem uns dos litres d’aigua o més. Aquesta pèrdua d’aigua es dona per la via de funcions fisiològiques del cos; és per tant, imprescindible beure’n al llarg del dia dos litres, aproximadament. En condicions d’activitat esportiva la quantitat d’aigua perduda pot ser molt més elevada, depenent de la intensitat de l’esport que practiquem. Si tens una instal·lació esportiva, pots garantir la correcta hidratació de tots els usuaris molt fàcilment. Una font d’aigua purificada km 0 és l'opció perfecta, que proporciona l’aigua necessària per practicar esport en bones condicions de benestar, seguretat i salut.

Tenir una font d’aigua al gimnàs és una bona opció de seguretat i salut

També és una condició necessària per a aquells equipaments que generen una sudoració en els seus usuaris. En el Pla director d’instal·lacions i equipaments esportius de Catalunya ho indica. És important i imprescindible, doncs, que en el teu gimnàs es pugui oferir la possibilitat de tenir aigua per beure. Aquest requisit de la normativa el pots solucionar instal·lant una font d’aigua purificada d’alta qualitat km 0. Amb aquest sistema no només podràs proveir d’aigua potable als usuaris del centre esportiu, també serà una font de salut.

Font d’aigua km 0 i un futur sostenible

Si bé és cert que les altres fonts dispensadores d’aigua són perfectament vàlides per un gimnàs, l’aigua km 0 és una aposta de futur. Amb aquesta font d’aigua al gimnàs, els usuaris tenen a la seva disposició una hidratació molt saludable donada la tecnologia d’aquestes fonts.

És aigua que es purifica en temps real, sense necessitat de romandre envasada. Els filtres purificadors d’una instal·lació km 0 són els més eficaços i molt bona qualitat. A més aquest servei necessari per al teu negoci pot marcar una diferència de qualitat, filosofia de vida i sostenibilitat. És molt important adoptar una actitud responsable amb el medi ambient davant els reptes de futur. La generació de residus plàstics que provenen precisament dels envasos desapareix amb aquestes instal·lacions. Només cal que imaginis el teu centre de fitness amb fonts d’aigua de molta qualitat: no generarà residus ni necessitarà un transport contaminant. A més les ampolles de vidre que acompanyen a aquests equips tenen dissenys molt actuals i personalitzables.

Estem a Cota, Besalú des d’on podem informar-te sobre les diverses fonts d’aigua pel tu gimnàs o centre esportiu