Volver al sitio

Què és una manta tèrmica per piscines?

5 de noviembre de 2020

Una manta tèrmica per piscines és una solució de protecció funcional, i també molt duradora. La temporada de fred ja ha començat; per això, en aquest sentit, et portem un interessant article sobre aquest accessori que permetrà allargar la temporada de bany. No t’ho perdis!

Tenir cura de la piscina durant tot l’any pot ser una tasca senzilla de portar a terme. És qüestió de tenir els coneixements adequats sobre manteniment de piscines, i de preparar uns materials que faciliten la feina. És per això que avui et volem explicar com pot ajudar-te una manta tèrmica per piscines. Veuràs que té molts avantatges, i també diverses funcionalitats.

La manta tèrmica per piscines. Protecció i estalvi

Es tracta d’una lona protectora que està fabricada principalment de polietilè de color blau. El gruix d’aquest material pot variar en funció del nivell de qualitat que tingui. També incorpora petites bombolles d’aire que milloren la seva flotabilitat; una manta tèrmica que sigui funcional ha de flotar completament per sobre de la línia de l’aigua, facilitant la seva col·locació.

És important que tingui la mateixa mida que el vas de la piscina, així la preservació de l’aigua i la seva temperatura serà molt eficient. En aquest sentit, els tècnics de manteniment d’una empresa especialitzada en piscines poden proporcionar-te la manta tèrmica per piscines que sigui més adequada. Òbviament, hi ha la possibilitat d’ajustar-la a la mida que necessitis.

Aquesta lona protectora també pot comptar amb un sistema que fa més pràctic el procés de col·locar-la i recollir-la. Es tracta d’una guia per enrotllar la manta de tal manera que sempre es conservarà en perfectes condicions.

Menys productes i menys energia

Efectivament, utilitzar la manta tèrmica per piscines t’estalviarà productes de desinfecció i purificació de l’aigua. Les piscines protegides conserven més temps l’aigua en bones condicions i això té, com a conseqüència, un estalvi: en productes com floculant, clor, etc. També ajuda a allargar la vida útil de la bomba de depuració, donat que la necessitat de filtratge és menor. A conseqüència d'una utilització més espaiada del sistema de depuració hauràs de notar, també, un estalvi energètic.

Per efecte del sol, l’aigua de la piscina conserva una temperatura agradable en els mesos d’estiu. Amb l’adquisició d’una manta tèrmica per piscines, aconseguiràs conservar-ne la temperatura. Així que podràs allargar la temporada, i gaudir de més dies de bany a la tardor o a la primavera. Naturalment, durant l’estiu també pots utilitzar-la, ja que evites l’evaporació de l’aigua i dels productes que fas servir per al seu manteniment.

Estalvi en manteniment

La protecció que ofereix aquest accessori per la piscina també testalvia feina i treballs de manteniment i neteja. Evita la caiguda d’elements que poden acabar dins l’aigua, com són les fulles o restes de gespa i sorra. Evita, també, la proliferació d'algues provocades per les altes temperatures, i això significa menys temps dedicat a la neteja. Realment, és encertat considerar la compra d'aquesta lona protectora com una bona inversió.

A Cota som especialistes en tractaments d'aigua i manteniment de piscines. Contacta ara amb nosaltres i t’informarem sobre les millors mantes tèrmiques.