Volver al sitio

Tipus d'aparells d'osmosi: quin triar?

9 de septiembre de 2022

D'aparells d’osmosi, el mercat ofereix diverses modalitats; tanmateix, podríem reduir els tipus de sistemes en tres: els aparells d’osmosi inversa, osmosi inversa de flux directe i les fonts d’aigua km 0. Tot seguit t’ho mostrem.

Si et planteges instal·lar algun dels aparells d’osmosi que actualment hi ha disponibles, el nostre consell és que, primer t’informis sobre tots els tipus que existeixen. En aquest sentit, el post que llegiràs a continuació, pot ajudar-te a triar el més adient.

Aparells d’osmosi directa de cinc etapes de filtratge

Es tracta d’uns sistemes que s’instal·len a la cuina, sota el moble i incorpora tres unitats: la carcassa on van els filtres, el dipòsit d’aigua i l’aixeta dispensadora.

Gràcies a les cinc etapes de filtratge osmòtic, l’aigua proporcionada resulta ben purificada i remineralitzada; incorporen certs minerals beneficiosos (calci, magnesi, etc.) que en etapes anteriors han estat filtrats. Aquestes cinc etapes poden arribar a sis, en els equips de gammes més altes.

Si t’interessen aquests equips, mira de seguir un consell: contacta amb una empresa especialitzada en osmosi i tractament d’aigua, per triar el que necessites. Els seus professionals et podran assessorar sobre l’osmosi més adient pel teu negoci o la teva llar. Disposaràs, també, d’un servei manteniment que és la clau perquè el teu aparell funcioni sempre perfectament.

Sistemes d’osmosi inversa de flux directe

Els aparells osmòtics de flux directe, garanteixen aigua purificada a l’instant. Això és possible gràcies a la seva tecnologia, que fa innecessari el dipòsit d’acumulació d’aigua. Per tant, tota l’aigua que es pot consumir procedeix de les diferents etapes de filtratge; l’aigua purificada no queda emmagatzemada enlloc.

Aquests sistemes filtren un litre i mig o dos, per cada minut. Això significa que el subministrament de l’aigua per al consum, queda totalment atesa. Fixa’t que el volum d’aigua filtrada, cada hora, pot ser de fins a cent litres.

D’altra banda, la tasca de manteniment se simplifica, donat que no s’ha de desinfectar cap dipòsit d’aigua.

Els aparells de filtratge d’aigua km 0

L' aigua km 0 es basa en una tecnologia osmòtica de flux directe. Està pensada per a les llars, però especialment per als negocis: restaurants o centres esportius, per exemple.

Darrere del consum d’aigua de proximitat hi ha tota una filosofia d’eficiència energètica, reducció de la petjada de carboni i també d’estalvi i seguretat.

És important saber que un contacte permanent de l’aigua i els aliments amb envasos, fa el plàstic pugui acabar al teu organisme. Eliminar els residus plàstics és una prioritat de tota la societat i l’aigua de proximitat és una opció ideal i ben intel·ligent.

Els equips de purificació i tractaments d’aigua: estalvi i sostenibilitat

Has de tenir en compte que els equips de purificació osmòtica no fan el tractament de tota l’aigua que entra a casa teva; depuren, només, l’aigua que passa pels seus filtres. Precisament per això, nosaltres et recomanaríem la instal·lació de dos sistemes que es complementen a la perfecció: un sistema osmòtic i un descalcificador per eliminar la duresa de l'aigua.

Són tres els beneficis, molt rellevants, que ens animen a fer-te aquesta proposta: un estalvi econòmic, una qualitat de l’aigua de consum i la sostenibilitat del nostre planeta.

Des de Cota, especialistes en tractaments d’aigua, t’animem que et passis al consum sostenible i saludable d’aigua. Vine a les nostres instal·lacions, a conèixer els millors aparells d’osmosi inversa. Trobarem l’equip ideal per a tu.