Volver al sitio

Font d'aigua per a particulars: què és?

9 de marzo de 2023

Una font d'aigua per a ús particular o domèstic s'està convertit en una excel·lent opció per consumir aigua de qualitat, de manera sostenible. Es tracta d'un petit aparell compacte, que pots col·locar fàcilment a la cuina de casa. Et proporcionarà aigua molt purificada, amb la qual podràs millorar la salut de tothom a casa: àpats més gustosos i saludables, o la hidratació necessària per a tota la família. Descobreix com funciona, i tots els seus avantatges.

Són petits electrodomèstics que tenen un gran èxit en totes les llars on decideixen passar-se a un consum d'aigua saludable i estalviador. A més, una font d'aigua la casa, t'aportarà un avantatge, importantíssim per la sostenibilitat del nostre medi ambient. Tots els aspectes positius els coneixeràs de seguida, però abans de tot... Com són aquestes fonts d'aigua per a particulars?

Els fonaments d'una font d'aigua per a particulars

Es tracta d’un sistema que purifica i subministra l’aigua que arriba a casa des de la xarxa municipal. Connectat al conducte de l’aigua, la seva tecnologia permet fer un filtratge de molt alta qualitat. Això és possible gràcies al fet que molts models de font d’aigua funcionen amb osmosi inversa. Cal que sàpigues que els filtres estan fabricats amb materials garantits, que funcionen eficientment:

  • Filtre de sediments, per filtrar les partícules més grans i els sediments.
  • Filtre de carboni activat, que remou filtra les substàncies com el clor.
  • La membrana d’acetat de cel·lulosa, que filtra qualsevol substància microscòpica.
  • El post filtre per remineralitzar l’aigua ja neta.

Des de l’aixeta de casa teva a la cuina, pots gaudir d’una aigua ben purificada i neta; sense partícules, ni bacteris, ni substàncies com el clor. Per aquesta raó, el consum d’aigua d'osmosi millora la salut de les persones. A més, una font d’aigua a casa també és l’opció més econòmica i sostenible, com t’expliquem a continuació.

Les fonts d’aigua domèstiques: la sostenibilitat i l’estalvi

Efectivament, ja que consumir l’aigua purificada que proporcionen aquests sistemes propicien un gran estalvi a la llar. Partint d’un consum aproximat d'un litre i mig diari, la despesa és força significativa: una família de quatre membres necessitarà uns cent noranta litres d'aigua al mes, només per beure.

Aquesta despesa es redueix en un 90% si es pot consumir aigua de l’aixeta amb aquest nivell de qualitat. No només això… També desapareix la tasca de comprar, carregar i emmagatzemar garrafes i garrafes d’aigua del centre comercial. Per tant, l’estalvi és econòmic, però també de temps i d'esforç.

A aquest benefici s’afegeix el fet que la tasca de gestió de tot aquest residu plàstic, també desapareix. Si, a casa, decideixes instal·lar una font d’aigua per ús domèstic, contribuiràs a la sostenibilitat.

Fonts que permeten gaudir d’aigua freda i també calenta

La seva tecnologia permet gaudir de l’aigua una temperatura més freda i també més calenta. Si la compres, podràs refrescar-te, sense pensar si tens aigua freda a la nevera, o fer-te infusions calentes a l’instant.

Vine a Cota, especialistes en tractaments d'aigua, a conèixer les últimes novetats sobre la font d’aigua i els seus avantatges. Estarem encantats de poder-te orientar, si et planteges el consum responsable d’aigua de qualitat.